Rețele electrice aeriene și subterane, de joasă și medie tensiune, cu tensiuni nominale de până la 20 kv

În funcție de nivelul de tensiune, rețelele electrice se clasifică în trei categorii: de joasă, medie și înaltă tensiune. Dintre acestea, rețelele de joasă tensiune sunt cele mai răspândite, fiind acelea care alimentează consumatorii casnici. Rețelele de medie tensiune alimentează cu energie electrică consumatorii mari și localitățile, iar rețelele de înaltă tensiune sunt în principal linii de transport, dar alimentează și consumatorii foarte mari. Noi preferăm să le denumim pe toate o punte de legătură între comunități și ne bucurăm să putem oferi servicii de alimentare cu energie electrică pentru localități și consumatori industriali, devieri de linii electrice, injecții de putere și modernizări de linii electrice.

Branșamente electrice monofazate și trifazate, rezidențiale sau industriale

Un branșament reprezintă legătura dintre furnizorul de energie electrică și locul de consum, conexiune realizată prin intermediul cablurilor electrice aeriene sau subterane. Dacă te întrebi care tip de branșament este potrivit pentru tine, iată mai jos cele două categorii:

  • branșamentele electrice monofazate: sunt utilizate în special acolo unde consumul de energie electrică este unul redus, respectiv pentru consumatorii rezidențiali (casnici). Acest tip de branșament permite doar utilizarea receptoarelor monofazate, fiind potrivit pentru toate dispozitivele si electronicele din casă.
  • branșamentele electrice trifazate: permit furnizarea energiei electrice în trei faze, fiind utilizate și de consumatorii casnici, dar mai ales de către consumatorii industriali. Marele avantaj al branșamentelor trifazate comparativ cu cele monofazate îl reprezintă continuitatea energiei electrice și bineînțeles utilizarea receptoarelor trifazate. Dacă ai în vedere spre exemplu folosirea motoarelor electrice trifazate sau amplasarea unei stații de încărcare pentru mașini electrice, cu siguranță un branșament electric trifazat este potrivit pentru tine.

Cum să alegi? Odată ce cunoști detaliile tehnice ale proiectului tău, putem să stabilim împreună branșamentul potrivit pentru tine. Poți să ne contactezi aici.

Posturi de transformare aeriene și posturi de transformare în anvelopă de beton, cu tensiuni nominale de până la 20 kv.

Posturile de transformare sunt un grup de echipamente prin care se transformă energia electrică de diferite tensiuni într-o treaptă inferioară. Cele mai comune posturi de transformare sunt cele amplasate în localități și care transformă energia electrică de tensiune medie în joasă tensiune pentru alimentarea consumatorilor casnici, micilor consumatori industriali sau iluminatului public. Posturile de transformare aeriene sunt cele care se amplasează pe unul sau mai mulți stâlpi de energie electrică, iar posturile de transformare în anvelopă de beton sunt amplasate pe o fundație săpată în pământ. Dacă vrei sa afli mai multe detalii, te invităm să ne contactezi și să arunci o privire la modernizarea posturilor de transformare realizate de noi.

Instalații electrice de forță și curenți slabi pentru clădiri industriale și civile.

Instalația electrică reprezintă acel sistem care primește și distribuie energie electrică și cuprinde totalitatea tablourilor electrice, conductoarele și distribuitoarele finale.

Altfel spus, instalațiile electrice sunt cele care facilitează accesul energiei electrice de la liniile electrice în clădirile industriale și civile.

Instalații de paratrăsnet și împământare. Măsurători și emitere buletine de verificare prize de pământ

Energia electrică este prezentă în natură, în cele mai diverse forme. Fenomenele meteorologice sunt imprevizibile și odată cu schimbările climatice pot fi din ce în ce mai periculoase. Numărul dispozitivelor electronice din jurul nostru este în continuă creștere, iar siguranța lor și implicit a noastră în fața fenomenelor naturale ar trebui să constutuie o prioritate. Alege să fii in siguranță, iar noi suntem alături de tine cu un sistem de paratrăsnet potrivit pentru orice fel de clădire civilă, comercială sau industrială.

Instalații de iluminat public

România a avut primul oraș iluminat electric din Europa încă din 1884. După aproape un secol și jumătate, există localități în țara noastră unde energia electrică nu a ajuns nici până în prezent. Serviciile de iluminat public care ne sunt încredințate sunt angajamentul nostru pentru o țară modernă, prin iluminatul stradal rutier, pietonal, dar și prin iluminatul arhitectural sau ornamental din fiecare localitate.

Siguranța din interiorul localităților stă la baza oricăror sisteme de iluminat public local. Pe timp de noapte, circulația rutieră și cea pietonală nu s-ar putea desfășura în condiții de siguranță în absența intersecților și a trecerilor de pietoni marcate și iluminate corespunzător. Iluminatul public stradal nu este doar o necesitate, este o normalitate în orice societate civilizată.

Sisteme de panouri fotovoltaice

Energia verde este combustibilul viitorului. Principalul beneficiu al panourilor fotovoltaice este reducerea consumului de energie electrică, iar durata medie de viață a unui panou fotovoltaic este de 25 de ani.

Dacă te-ai hotărât să adaugi energie solară afacerii tale, poți conta pe noi pentru configurarea unui sistem de panouri fotovoltaice potrivit nevoilor tale, dar si pentru montarea și punerea în funcțiune a acestuia.

Consultanță

Suntem alături de tine în cazul în care ai nevoie de ajutor. Îți putem oferi consultanță de specialitate pentru pregătirea și depunerea documentației în vederea alimentării cu energie electrică a unui nou loc de consum.

De asemenea, suntem aici pentru elaborarea cererilor și a dosarelor tehnice pentru eliberarea de avize, certificate sau autorizații.